;

Wednesday, November 5, 2008

Tahniah...Pasukan Ragbi Bawah 15 Tahun 2008

Tahniah buat pasukan Ragbi bwh 15 kerana berjaya mendapat tempat ke 3 peringkat daerah... dengan hanya turun berlatih 3 hari jer... walaupun kebanyakan budak2 nie tak penah main ragbi... tapi dengan kesungguhan dan disiplin yang tinggi...kita dapat no3...dan nyaris2 mengalahkan pasukan SMK Muzaffar Shah yang dapat no 1... Terima kasih PK Koku, Tn Hj Rosli kerana memberi peluang untuk mereka beraksi. Tahun depan Cikgu Azam janji akan memantapkan latihan dari awal lagi...

17 comments:

bayu pagi said...

Apa citenya ni? Tajuk je ada, ceritanya tak ada. Tak tahu hujung pangkal.

dp3793 said...

Hahahaha...ada teks...tapi bila post teks ilang...citer sebenarnya budak ragbi bwh 15 dapat no 3 peringkat daerah...dengan hanya turun berlatih 3 hari jer...kebanyakan budak2 nie tak penah main ragbi...tapi dengan kesungguhan dan disiplin yang tinggi...kita dapat no3...dan nyaris2 mengalahkan pasukan SMK Muzaffar Shah yang dapat no 1...

bayu pagi said...

Taip la balik teks tu. EDIT POST.

bayu pagi said...

Tahniah buat pemain,jurulatih dan JURULETIH

dp3793 said...

Juru latih takdok...budak maiun sendiri jer...kira hebat gak budak seri perak...kena ucap tahniah kat PK KO skali sebab dia bersemangat nak hantar team...

hadz said...

tngok la team skolah spa....
pmain kcil tp hbat...

faiz said...
This comment has been removed by the author.
faiz said...
This comment has been removed by the author.
sakarakura said...

wacth out for the cobra!!!!hhhhhhee!!!!!pemain form2 pon tak kurang hebatnya...walaupun yang dapat 3 orang ja.....azam,faiz dan farizul azuan (BONCE).....saya dapat merasakan mereka dapat memantapkan jentera SCRUM seri perak tahun depan.....mmg respect akh diorang...dalam minggu2 peperiksaan pon boleh turun latihan ragbi.....walauapapun ...goodluck 4 player form 3.macam syeikh,din yang banyak mematahkan serangan pihak lawan..ayien pon,walaupun main 7 minit dah injurt...dan terima kasih kepada abang aidil dan abang irham yang banyak memberi tunjuk ajar kepada kami...dan tidak lupa juga pada makcik kantin sbb bagi kami makan nasi ayam...

dp3793 said...

Wei kat aku tak terima kasih pon...nasi ayam tu aku yang tempah tau...takper...tahun depan kita training awal tahun lagi...walaupon cikgu tak reti sangat...tapi semangat mesti mau ada

AyEn said...

sakarakura......sian kat kwn2 yg len....len kali buh la nama dpa smua....

zRuss0611 said...

dp3793...budak2 bola baling dah baling kat sapa tu tahun depan.. kalau la blh baling kat sapa2 best gak..x larat dah weii.. mana cikgu rosli ni.. tukar la orang lain.. tapi kalau ada jurulatih orait gak.. ni yang ada juruletih je.. mana la nak menang.. tahniah utk pasukan ragbi..populariti ragbi boleh kalahkan softball ke agak2 d seri perak..

dp3793 said...

zruss0611 nak join ragbi pon bleh gaks...cikgu lelaki dah tak cukup...silap-silap cikgu perempuan jadi jurulatih bola sepak nanti...tahun nie gang bola baling turun awal tahun gak...tapi bila sampai nak main jadi sejuk plak...apapapun yang penting disiplin...kalau budak bleh turun training sendiri...buat betul2 mesti bleh berjaya...kalau time ada cikgu jer nak berlatih tak bleh la...cikgu cikgi nie side coaching jer...kalau menang tumpang gembira...bukan sebab nak naik gaji atau naik pangkat...yang untung pelajar juga...

wan said...

huhu...dpat no 3 pun seronok....
2 pu lawan ngan team loker2...
nak watpe?
dpat no 1 bru bagus...
ayen 2 bkn tero sgat....dy smbang jer kuat...

dp3793 said...

Ok la tuh...kalau dapat no 4 baru tau...kenyataan dari mamat mana yang tak puas hati nie...mesti tak terpilih wakil team...

zRuss0611 said...

kalau ada coach yang berkaki lebar tu lagi semangat menggunung.. ni pengalaman main pun takder susah le skit... ada peruntukan x nak guna coach luar...

dp3793 said...

bleh bincang ngan PK Koku tuh...